Beschermkap boormachine

PTR-10/11 Beschermkap voor boormachines en radiaalboormachines

In sommige gevallen, afhankelijk van machine, is het niet mogelijk om de kap zijwaarts te openen. Daarom hebben wij in ons programma de PTR 10 en PTR 11 beschermkappen. Deze zijn naar voor toe te openen. Verticaal (hoogte) verstelbaar doordat de 6-kant stang kan schuiven in de montagebeugel. Er zit een veiligheidsschakelaar in het scharnierpunt van de beschermkap gebouwd, waardoor de machine stopt als de beschermkap open staat. De PTR 10 versie is frontaal aan de boormachine te bevestigen. De PTR 11 is zijdelings aan de boormachine te bevestigen.

 

1. Universele stalen beugel om de beschermkap frontaal te bevestigen.

2. Stalen zeskant as.

3. Universele stalen montagebeugel om de beschermkap zijdelings te bevestigen.

4. Stalen zeskant as.

5. Knop om de hoogte van de beschermkap in te stellen.

6. Scharnier met veiligheidsschakelaar (1NC +1 NO contact)

7. Sterke, degelijke kunststof kap, van goede kwaliteit Polycarbonaat.

prt10 - beschermkap

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PTR-10/11
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.