Beschermkap boormachine

PTR-20 Beschermkap voor radiaalboormachines en grote boormachines

Uitstekende beschermkap boor op grotere boormachines en radiaalboormachines. De beschermkap is heel makkelijk in te stellen doordat de arm in hoogte telescopisch in te stellen is. Ook de klembeugel (5) kan in hoogte versteld worden. De buizen zijn van staal en de beschermkap is hierdoor degelijk en sterk. De beschermkap is voorzien van veiligheidsschakelaar die  achter het scharnierpunt is ingebouwd.

 

1. Universele stalen montage beugel.

2. Veiligheidsschakelaar met 1NC en 1 NO contact.

3. Arm, bestaande uit 2 buizen, voor telescopische de hoogte verstellen, variabel van 440 tot 700mm.

4. Knop voor het vast zetten van de hoogteverstelling van de beschermkap.

5. montagebeugel die de beschermkap vast zet aan de arm. Deze is ook in hoogte verstelbaar.

6. Doorzichtige vier hoekige kap van uitstekende kwaliteit polycarbonaat . Schok, koelolie en spaanbestendig.

prt20 - beschermkap

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PTR-20
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.