Beschermkap freesbank

PFR-01 Universele beschermkap voor freesbanken of freesmachines

Deze beschermkap is zeer veelzijdig toe te passen, doordat de armen instelbaar zijn in de gewenste hoek. De kap is zo perfect af te stellen op het gereedschap. Beschermkap is te verkrijgen in verschillende diameters, afhankelijk van de grootte van de machine. De kap kan op 2 manieren geopend worden door de 2 scharnierpunten (3). Deze zijn beiden voorzien van een veiligheidsschakelaar.  Dus men kan niet alleen de half ronde kap verdraaien, maar het complete mechanisme vanaf de montagebeugel  kan weggedraaid worden. De beschermkap wordt gemonteerd door de montage beugel (1) aan de freesbank vast te boren. De beschermkap  zit gemonteerd rondom het gereedschap in de freesbank, en beschermd de gebruiker tegen koelolie en  spanen.  Ook kan de gebruiker niet direct tegen het gereedschap komen. (afscherming van draaiende delen). Er zijn 2 manieren van bevestigen. Links en rechts van de machine. Bij bestellen dit aangeven door …./DX(rechts) of …../SX(links) achter de cod. te vermelden. Ook zijn er accessoires beschikbaar voor deze beschermkap: PMG60/185 – PBA01/190 – PBA01/325 – PBA02/325. Deze accessoires staan op de deze website vermeld.

 

1. Montagebeugel van staal

2. De arm van de beschermkap is horizontaal verstelbaar vanaf de freesbank.

3. Veiligheidsschakelaar met 1 NC en 1 NO contact.

4. Instelpunt voor het maximaal te openen afstand die de beschermkap naar buiten draait.

5. Arm  van staal.

6. Koppelschijven met daartussen frictieschijven die verstelbaar zijn.

7. Montagesteun van staal, die de beschermkap aan de buis bevestigd.

8. Frame van staal, sterk goed gelakt en afgewerkt.

9. Rond hitte gevormd scherm van goede kwaliteit koelolie, spanen en schokbestendig.

pfr01 - beschermkap

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PFR-01
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.