Beschermkap freesbank

PFR-02 Universele beschermkap voor freesbanken en freesmachines

Deze beschermkap is 2 keer draaibaar en voorzien van een groot doorzichtig scherm. Deze beschermkap wordt aan het frame van de freesbank bevestigd en is door zijn flexibele verstellingen op elke freesbank te monteren. Men kan de kap openen door alleen  het scherm weg te draaien en door de complete beschermkap weg te laten draaien vanaf montagebeugel (1). Op allebei de scharnierpunten zit een veiligheidsschakelaar gemonteerd. De gebruiker is rechtstreeks beschermd tegen aanraken van het gereedschap, koelolie en spanen. Het scherm is vervaardigd uit schok, koelolie en spanen bestendig kunststof van uitstekende kwaliteit. Er zijn 2 manieren van bevestigen. Links en rechts van de machine. Bij bestellen dit aangeven door …./DX(rechts) of …../SX(links) achter de cod. te vermelden. Er zijn enkele accessoires die beschikbaar zijn voor deze kap: PMG60/185 - PBA01/190 - PBA01/325 - PBA02/325. Deze staan elders in de website.

 

1. Montagebeugel van staal

2. De arm van de beschermkap is horizontaal verstelbaar vanaf de freesbank.

3. Veiligheidsschakelaar met 1 NC en 1 NO contact.

4. Instelpunt voor het maximaal te openen afstand die de beschermkap naar buiten draait.

5. Arm  van staal.

6. Koppelschijven met daartussen frictieschijven die verstelbaar zijn.

7. beugel voor montage van het scherm.

8 . Knop voor het vergrendelen van het wegdraaien van het scherm.

9. frame van de beschermkap bestaande uit een sterk aluminium profiel.

10. Kunststof doorzichtig scherm van uitstekende kwaliteit verkrijgbaar in diverse afmetingen.

pfr02 - beschermkap

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PFR-02
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.