Beschermkap freesbank

PFR-03 Universele beschermkap voor freesbanken en freesmachines

Deze universele beschermkap kan alleen geopend worden door de kap van het gereedschap in de freesbank weg te draaien. De montage gebeurt door montagebeugel 1 aan de freesbank te bevestigen. De beschermkap is doorzichtig en groot. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Wel moet men aangeven bij bestelling waar de kap bevestigd moet worden. Dit kan door toevoeging van het achtervoegsel: …. / DX = RECHTS - …../ SX = LINKS. Verder zijn er accessoires beschikbaar voor deze beschermkap. PMG60/185 -  PBA01/190 – PBA01/325 – PBA02/235. Deze accessoires staan op deze website.

 

1. montagebeugel van staal.

2. klem om de verstelbare arm vast te zetten

3. Stalen armen.

4. Koppelschijven met frictieschijven om de armen in de gewenst hoek vast te zetten.

5. Beugel om het scherm aan de arm te bevestigen.

6. Veiligheidsschakelaar met 2 contacten NC.

7. Knop om het scharnieren van het scherm te vergrendelen.

8. Scherm- structuur in aluminium profiel

9. Doorzichtig scherm van uitstekende kwaliteit kunststof. Schok, spanen en koeloliebestendig.

pfr03 - beschermkap

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PFR-03
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.