Beschermkap boormachine

PTR-05 Telescopische Beschermkap voor boormachines

Deze kap beschermt de bediener van de boormachine direct tegen draaiende delen, spanen en smeermiddel of koelolie. Hete belangrijkste kenmerk van de PTR 05, is dat deze voorzien is van een telescopisch veiligheidsscherm. Deze is verticaal verstelbaar. Zie in de tekening positie “B”en “C”. Ook kan het hele veiligheidsscherm verticaal versteld worden langs arm, tekening nummer 3. Zo kan zowel de boorspindel, als de boorkop en het gereedschap tot op de klem afgeschermd worden. De beschermkap kan naar links, 180 graden, geopend worden. Zodat je gemakkelijk van gereedschap kunt wisselen. De beschermkap is voorzien van veiligheidsschakelaar en voldoet aan alle huidige veiligheidseisen.

1. Geperste stalen montagebeugel.

2. Geintegreerde veiligheidsschakelaar met 2 NC contacten.

3. Scherm geleidestang van 6 kant staal.

4. Instelknop voor diepte-instelling beschermkap.

5. Knop voor hoogteverstelling beschermkap.

6. In een hoek gezet schild, gemaakt van polycarbonaat. (shild voorzijde)

7. In een hoek gezet schild, gemaakt van polycarbonaat. (shild achterzijde)

Code

A

B

C

D

E

PTR 05/180

172

180

180-300

114

230

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PTR-05
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.