Beschermkap boormachine

PTR-30 Beschermkap voor boormachines met 360 graden rondom de boorkop

Universele en  stevige beschermkap. Deze schermt het gereedschap 360 graden af. De kap bestaat uit 2 delen. Het voorste deel is weg te draaien. Wel wordt er dan een veiligheidsschakelaar bediend. Het glas is gemaakt van slagvrij en olieresistent kunststof. Elk onderdeel van de kap is apart verkrijgbaar. Deze beschermkap beschermt de bediener tegen direct contact van draaiende delen, alsook tegen spanen en smeer of koelmiddel. Te bevestigen aan de linkerzijde van de machine. Door de verstelbare beugels kan de beschermkap perfect geplaatst en gecentreerd worden ten opzichte van de boor-of freesspindel. De kap is voorzien van montagehandleiding, beugels en bouten voor montage, CE verklaring en aansluitschema voor de veiligheidsschakelaar. De beschermkap voldoet uitstekend aan de huidige machinerichtlijnen en veiligheidseisen.

1. Montagebeugel uit geperst staal..

2. Beschermkap geleidebeugel met geintegreerde veiligheidsschakelaar- 2 NC contacts.

3. 6-kant stalen geleide stang voor de beschermkap.

4. Verstelbare beugel om de kap zijwaarts ten opzichte van de boorspindel te verstellen. Deze kan de kap naar links verstellen.

5. Verstelbare beugel om de kap zijwaarts ten opzichte van de boorspindel te verstellen. Deze kan de kap naar rechts verstellen.

6. Achterscherm, wat op deze positie blijft.

7. Voorscherm, wat weg kan scharnieren.

Code

A

B

C

PTR 30/130

220

130

235

PTR 30/180

220

180

235

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PTR-30
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.