Beschermkap freesbank

PFR-50 beschermkap met 2 deuren aan bovenzijde vergrendeld voor freesbanken of freesmachines

Deze beschermkap bestaat uit 2 deuren die aan de bovenzijde wordt vergrendeld. Deze kap wordt op aanvraag op maat aangeleverd. De PFR50 beschermd de bediener tegen direct contact met draaiende scherpe delen, tegen afvallen van zware werkstukken van de freestafel, spanen en opspattend koelwater. De deuren zijn van transparant veiligheidsglas. Dat gemaakt is van slagvast en olie resistent kunststof. De vaste zijdelen zijn gemaakt van blind gelamineerd slagvast  kunststof. Deze kap is voorzien van veiligheidsschakelaar, en voldoet aan de gestelde Europese richtlijnen. De kap is voorzien van CE verklaring, bouten en beugels voor montage. Alsook montagehandleiding en aansluitschema voor de veiligheidsschakelaar.

  1.  Aluminium montage profiel
  2. Zijpanelen bestaande uit slagvast en olieresistent kunststof.
  3. Draaideuren bestaande uit transparant, slagvast en olieresistent kunststof.
  4. Veiligheidspal voor sluiten van de deuren.
  5. Veiligheidsschakelaar.
PFR 50 tabella

 

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PFR-50
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.