Beschermkap draaibank

PBS-01 Multifunctioneel Stop / Start noodsysteem

Vast en veelzijdig apparaat, dat gebruikt kan worden als Stop - Start - Noodsysteem. Bediend met hand of voeten. Bediening kan op aanvraag aangepast worden. Multi-functioneel product, bijzonder sterk en met wat aanpassingen, geschikt voor gebruik op verschillende typen machines.

Kan voor meerdere nood toepassingen worden gebruikt.

Verkrijgbaar met enkele microswitch (PBS01) of met dubbele microswitch (PBS02).

Het product is ontworpen om op de grond gemonteerd te worden, daarmee kan gebruik gemaakt worden van de voetbediening. Op hoogte is ook mogelijk (handbediening). 

  1. Verstelbare hoekverankering - in geperst staal
  2. Hoofddozen, uitgerust met een- of twee veiligheidsmicroswitches 
  3. Spiraalveren voor de bar onthouden in ruststand
  4. Aansluitstang - in buisvormig roestvrij staal
  5. Klemmen voor het aanpassen van de manoeuvre
  6. Maneuverstang - in buisvormig aluminium
PAT 02 tabella

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PBS-01
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.