Veiligheidskap freesbank

PFR-71 beschermkap met 2 deuren aan bovenzijde vergrendeld voor freesbanken of freesmachines

Uitgerust met twee deuren volledig te openen (elk met twee scharnierende delen), om de voorkant en de zijdelen van het werkoppervlak volledig te bedekken.

Beschermt de gebruiker tegen direct contact met roterende delen van de spindel en frees en smeermiddelen. Bevestigbaar aan de rand van de machinetafel.

Compleet met n. 2 veiligheidsmicroschakelaars.

- Complementaire artikelen: PFR 70/545 / R - PFR / 70/650 / R - Achter verstelbaar beschermend paneel, om de achterkant achter de spil te bedekken.

 1. Hoekschroefdraadhoeken - in geperst staal
 2. Ondersteunende structuur - in aluminium profielen
 3. Veiligheidsschakelaars met gescheiden aandrijving - n. 2 NC contacten
 4. Deuren met twee scharnierende delen - In kunststof schokbestendig en oliebestendig materiaal
 5. Vergrendeling zuiger
 6. Rotatie deur systeem
 7. Beschermende onderste stalen plaat - in geperst staal
 8. Lineaire geleidingsbaan - met schuifblok
PFR 71 tabella

 

Aanvullende informatie

 • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

 • Artikelnummer: PFR-71
 • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.