Veiligheidskap draaibank

PTO-05 Beschermkap voor grote klauwplaat draaibank

Veiligheidsscherm voorzien van stalen scherm. Positioneerbaar ten opzichte van de machinekop.

Het scherm, buigbaar tot 100 °, is bijzonder geschikt voor kleine draaibanken met dezelfde conformatie. Beschermt de gebruiker tegen direct contact met het bovenste gedeelte van de draaibankchroef en van aanraking met smeer- en koelmiddelen.

Bovenkant, frontaal en lateraal vast te leggen aan de basis. .

Compleet met veiligheidsmicroswitch.

  1. Voorste en laterale verankeringsrooster
  2. Veiligheidsmicroswitch hoofdbox - 90 ° rotatie - n. 2 NC contacten
  3. Schermaansluitklem met steunarm - in geperst staal
  4. Schermstructuur - in buisstaal
  5. Scherm - in schokbestendig en oliebestendig plastic materiaal
PTO 05 tabella

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PTO-05
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.