Nulspanningsbeveiliging

QCP-02 Pneumatisch veiligheidspaneel voor machinebeveiliging

Pneumatisch bedieningspaneel voor machinebeveiliging. Met het paneel kan de roterende as gestopt worden. Beveiliging kan alleen geopend worden als de machine op de stop staat.

Voorzien van een veiligheidscontrole, die voorkomt dat de machine in werking wordt gesteld. Een storing van het systeem wordt getoond met een waarschuwingslampje op het voorpaneel.

Het veiligheidspaneel kan gebruikt worden met extra alarmen, geluidsapparaten of knipperende bakens die kunnen worden geplaatst waar nodig. Het is uitgerust met een reset-apparaat (verlichte drukknop) op het voorpaneel, om de besturingsmodule opnieuw te starten bij tijdelijke storingen.

Het is voorgeprogrammeerd met extra waarschuwingslampen.

 

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: QCP-02
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.