Lichtscherm / lasergordijn

ST/SN Lichtscherm, Lasergordijn of lichtgordijn

Lichtscherm voor het beveiligen van inloopzones bij machines en onveilige zones. Wij hebben in ons programma 2 typen lichtschermen:

Type ST- meetbereik van 0 tot 2 meter

Type SN-meetbereik van 0 tot 8 meter.

De ruimte tussen de lichtstralen is 20 mm. Dit is voldoende voor handbescherming. De lichtschermen zijn ook verkrijgbaar, met een ruimte tussen de stralen van 10 mm. Dit is voor vingerbescherming, met een ruimte van 40 mm. tussen de stralen. Dit is voor armbescherming, en met een ruimte van 80mm. Tussen de stralen. Dit is voor bodybescherming. De hoogte van het lichtscherm kan varieren van 80mm tot 2840 mm. Al deze schermen hebben een veiligheidsklasse categorie C4. Bij de lichtschermen zitten beugels voor montage en een montagehandleiding. Deze is vrij eenvoudig te monteren. 

 

Specificaties:

Input power: AC220/110 Volt of 24 Volt DC.

Output: AC 250 Volt/5 ampere.

Stroomverbruik: < 15 Watt.

Schakeltijd: < 20 Milliseconde

Bescherming: N controler IP20, Sensoren IP65

 

Het lichtscherm voldoet aan de volgende normen:

CE, veiligheidscategorie C4, EN/ISO 13849-1:2008, EN13857, EN/IEC61496-1:2004/-2:2006, EMC richtlijnen 2204/108/EC en MD:98/37/EC.

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: ST/SN
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.