NEN3140

NEN3140

Wij zijn gespecialiseerd, hebben de kennis en de apparatuur om uw machine te keuren volgens de NEN 3140. Hiervoor geldt dat elk merk, type en soort machine mogelijk is. Onze testapparatuur wordt jaarlijks gekalibreerd, en voldoet aan de gestelde eisen.

Deze testapparatuur controleert de:

  • Isolatieweerstand
  • Weerstand aardleiding
  • Lekstroom via aanraking metalen delen.

Ook keuren wij handgereedschappen, verlengkabels, kabelhaspels en aansluitsnoeren. Verder controleren we visueel de aansluitkabel(s) en de bediening van de machine. U krijgt bij het keuren van de machine een keuringsrapport en eventueel een
goedkeuringssticker.


Elke machine of gereedschap krijgt een keuringsrapport. In dit keuringsrapport wordt de machine op type, serie nummer en op een eventueel merkteken van de klant vermeld. Bij een probleem of afkeuring van de machine of het gereedschap zullen wij dit in overleg met u oplossen en kosteloos herkeuren.

Voor een uitgebreidere controle van uw machine, verwijzen wij u door naar machinekeuringen.


Voor de NEN 3140 keuring hanteren wij vaste prijzen, afhankelijk van het aantal te keuren machines.

Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.