Beschermkappen

Aanbrengen beschermkappen

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het keuren, aanpassen en beveiligen van machines. Dit doen wij volgens de norm arbeidsmiddelenrichtlijn en machinerichtlijn. Ook nemen we daarin mee de NEN 3140 keuring, en een stukje risico beoordeling. Jos Dekkers Service heeft de kennis en apparatuur om uw machinepark en handgereedschappen te keuren volgens de wettelijke normen.

Vaak moet een machine afgeschermd worden met een beschermkap, om draaiende delen af te schermen en indien nodig met een veiligheidsschakelaar geschakeld moet worden. Hiervoor hebben wij in ons programma een compleet assortiment beschermkappen, voor al uw metaal en houtbewerkende machines.

Nieuwe machines hebben vaak een beschermkap, maar een wat oudere machine, die overigens nog perfect werk aflevert moet volgens de arbeidsmiddelenrichtlijn beveiligd zijn. Dit wordt bij bedrijven en scholen gecontroleerd door overkoepelende organisatie de ARBO dienst.

Jos Dekkers sevice, kan uw machines volgens deze richtlijnen keuren, en indien zo nodig aanpassen zodat de machine goed en beveiligd gebruikt kan worden door uzelf of uw personeel.

Wij komen op locatie de situatie en de machines bekijken.

Om bovenstaande te verwezenlijken hebben wij een compleet assortiment beschermkappen. Die opgebouwd kunnen worden op bijv. draaibanken, freesbankenboormachines, slijpmachines en nog meer machines waar een beschermkap op geplaatst moet worden.

Deze kappen zijn van een uitstekende kwaliteit, wat het gebruiksgemak van de machine ten goede komt. Ook geven wij 1 jaar garantie op de kappen.

U kunt de kappen kopen via deze site, zodat deze ook door de klant zelf te plaatsen en aan te sluiten is.

Alle type kappen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, die vermeld staan onder de afbeelding van de betreffende kap.

Zorgt u er  voor dat u de goede afmetingen besteld, zodat deze goed op de machine past.

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.