Digitale uitlezing

Digitale uitlezing

Jos Dekkers Service heeft jarenlange ervaring op het gebied van monteren en repareren van digitale uitlezingen. We hebben ervaring in bijna alle merken. Onderdelen van bestaande uitlezingen kunnen we leveren waarbij we gebruik kunnen maken van onze leveranciers.

Verder bouwen wij nieuwe uitlezingen op van het merk NEWALL. Dit zijn uitstekende systemen met 5 jaar fabrieksgarantie. NEWALL kan op elke machine gebouwd worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.