Machinereparatie

Machinereparatie

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van uw metaalbewerkingmachine. Op uw locatie. Hierin zijn we niet merkafhankelijk alsook het type en soort machine is geen probleem. Wij hebben een uitgebreid netwerk voor het verkrijgen van onderdelen.

Wanneer het onderdeel niet te krijgen is, dan kunnen we het voor u repareren of maken. Wij hebben een ingerichte servicewagen, waarin het gereedschap ligt dat we nodig hebben. Ook universele of veel voorkomende onderdelen hebben we bij.

Snelheid speelt bij u als klant natuurlijk een belangrijke rol, omdat bij reparatie vaak een machine stil staat, terwijl er werk voor klaar ligt. Wij zijn flexibel en zullen u snel vooruit helpen, zodat u geen of zo weinig mogelijk achterstand krijgt in uw productie.

Vraag vrijblijvend de tarieven op voor de service die we leveren.

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.