Machineverhuizingen

Machineverhuizing

Jos Dekkers Service kan u ook assisteren met het verplaatsen van uw machine of machinepark. Dat kan varieren van intern transport, maar ook transport van en naar een andere locatie.

Indien nodig maken wij gebruik van een ervaren transporteur die beschikt over alle benodigde voorzieningen om uw machine(park) zonder problemen en op een efficiente manier te verhuizen, zoals bijvoorbeeld een heftruck en kraanwagen.

Werkzaamheden als het ontkoppelen, het verplaatsen, het aansluiten, het waterpassen en controleren van de machines zal door ons vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd worden. Dit uiteraard in overleg.


Bij interesse zullen wij bij u komen om de verhuizing door te spreken, zodat we op basis daarvan een gerichte offerte uit kunnen brengen.

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.