Beschermkap draaibank

PTO-04 Beschermkap voor grote klauwplaat draaibank

Beschermkap voor grote draaibanken met een klauwplaat vanaf 800 mm tot 1200 mm. De kap is compleet vervaardigd van aluminium. Opbouwen van de beschermkap is gemakkelijk doordat de montagebeugels (standaard geleverd) universeel en verstelbaar zijn. De beschermkap is solide uitgevoerd en voorzien van veiligheidsschakelaar, positief bediend, met 2 NC contacten. De beschermkap wordt geleverd met montagebeugels, bouten, CE-verklaring en montagehandleiding. De beschermkap voldoet geheel aan de huidige veiligheidsregels volgens ARBO en machinerichtlijn.

  1. 1. Verankering en draagconstructie van de kap, verstelbaar in de X – Y as

  2. 2-3. Veiligheidsschakelaar van de kap – 2 NC contacten

  3. 4. Verstelbare structuur om de kap te steunen op de draaibank

  4. 5. De kap is gemaakt van aluminium plaat profielen, volledig draaibaar aan de achterzijde of afsluitbaar via een speciaal systeem van de rotatie-as.

  5. 6. Voorzijde van de kap is ontworpen om veelzijdig geopend te kunnen worden gedurende de werkzaamheden.

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PTO-04
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.