Beschermkap draaibank

PTO-03 Beschermkap voor klauwplaat draaibank

Ondoorzichtige, kwalitatief hoogwaardige, kunststof beschermkap, thermisch rond gezet.

Deze beschermkap beschermt  de gebruiker tegen het loskomen van de klauwen en werkkleding. Maar ook voorkomt het dat de machine kan draaien met de sleutel in de klauwplaat. Ook biedt de beschermkap bescherming tegen koelolie en metaalspanen. De beschermkap is voorzien van een veiligheidsschakelaar.

 

1.  Universele  bevestigingsplaat met montagegaten.

2.  Veiligheidsschakelaar, voorzien van 2 NC contacten, positief bediend.

3.  Universeel klemstuk, zodat de beschermkap over de buis verplaatst en vast gezet kan worden op iedere gewenste positie.

4. Ondoorzichtige, kwalitatief hoogwaardige, kunststof beschermkap, thermisch rond gezet.

PTO 03 tabella

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PTO-03
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.