Beschermkap draaibank

PTO-10 Beschermkap voor sleden draaibank

Deze beschermkap wordt gemonteerd achter op de langsslede van de draaibank. Deze beschermkap is  zeer universeel in te zetten.  Zeer mooi af te stellen door de 3 scharnierpunten. De beschermkap kan weg gedraaid worden en is voorzien van een veiligheidsschakelaar.

De beschermkap beschermd de gebruiker tegen spanen en koelolie. Ook zorgt de beschermkap ervoor dat het rondom de machine schoner blijft omdat spanen en koelolie binnen de draaibank blijven.

Deze beschermkap kan uitgebouwd worden met verschillende accessoires: PBA01/190PBA01/325-PBA02/325 Dit zijn verlengarmen en staan bij accessoires op deze site.

Ook kan de beschermkap uitgevoerd worden met een gasveer PMG 60/185. Deze staat bij accessoires op deze site.

1. Universele bevestigingsplaat met montagegaten.

2. Veiligheidsschakelaar, voorzien van 2 NC contacten, positief bediend

3. Sterk en degelijk scharnierpunt voor het  makkelijk wegdraaien van de beschermkap.

4. sterke metalen armen voorzien van goede lak en afwerking.

5. klemschijven voor het optimaal afstellen van de beschermkap in elke gewenste positie

6. kogelgewricht voor het  optimaal afstellen van de beschermkap.

7. Bevestiging van kogelgewricht

8. Aluminium bovenplaat voor het opvangen van de spanen die naar boven vanaf het werkstuk komen.

9. Kunststof beschermkap die bestendig is tegen koelolie, spanen en schokken.

pto10 - beschermkap

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PTO-10
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.