Veiligheidskap draaibank

PAT-02 Roll-up beschermgordijn voor spindels draaibank

Roll-up beschermgordijn voor draaibanken. Het Roll-up systeem is gemaakt van twee eenheden van zelfrollende delen, met een scheur- en oliebestendige draad. Het systeem is ontworpen om de gebruiker te beschermen tegen de spindels van de draaibank. 

Het product is gemaakt ten behoeve van de afscheiding tussen de schroef van de draaibank en de voortbewegende staven. Beschermt de gebruiker tegen direct contact met bewegende delen en voorkomt de mogelijk dat werkkleding door de draaibank wordt gegrepen.

Gemaakt van twee eenheden om te bevestigen aan de uiteinden van de longitudinale wagen, uitgerust met een speciale zelfglijdende rol, uitgevoerd uit De binnenkant door meerdere veren. Het beschermende lint is gemaakt van duurzaam textielmateriaal en is bestand tegen koelmiddelen en slijtage. Elke eenheid is specifiek ontworpen voor zijn zijde van de wagen en is uitgerust met passende verankeringsliften. Tijdens de beweging van de longitudinale wagen worden de twee eenheden afgerold en opgerold.

  1. Basis-zijwaartse hoekverankering - in geperst staal
  2. Draaibanken van de zijwielen van de wagenzijde - in aluminium
  3. Beschermdoos van zelfglijdende rol
  4. Beschermend lint - in TEMAT 202 technische draad
PAT 02 tabella

Opmerking: het uiteinde, voorzien van de schuifrol, moet op de basiszijde van de machine worden bevestigd. 

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PAT-02
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.