Print deze pagina

PAT-02 Roll-up beschermgordijn voor spindels draaibank

Roll-up beschermgordijn voor draaibanken. Het Roll-up systeem is gemaakt van twee eenheden van zelfrollende delen, met een scheur- en oliebestendige draad. Het systeem is ontworpen om de gebruiker te beschermen tegen de spindels van de draaibank. 

Het product is gemaakt ten behoeve van de afscheiding tussen de schroef van de draaibank en de voortbewegende staven. Beschermt de gebruiker tegen direct contact met bewegende delen en voorkomt de mogelijk dat werkkleding door de draaibank wordt gegrepen.

Gemaakt van twee eenheden om te bevestigen aan de uiteinden van de longitudinale wagen, uitgerust met een speciale zelfglijdende rol, uitgevoerd uit De binnenkant door meerdere veren. Het beschermende lint is gemaakt van duurzaam textielmateriaal en is bestand tegen koelmiddelen en slijtage. Elke eenheid is specifiek ontworpen voor zijn zijde van de wagen en is uitgerust met passende verankeringsliften. Tijdens de beweging van de longitudinale wagen worden de twee eenheden afgerold en opgerold.

  1. Basis-zijwaartse hoekverankering - in geperst staal
  2. Draaibanken van de zijwielen van de wagenzijde - in aluminium
  3. Beschermdoos van zelfglijdende rol
  4. Beschermend lint - in TEMAT 202 technische draad
PAT 02 tabella

Opmerking: het uiteinde, voorzien van de schuifrol, moet op de basiszijde van de machine worden bevestigd. 

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PAT-02
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906