Beschermkap draaibank

PTO-20 Glijdende beschermkap voor draaibank

Hele mooie, sterke en degelijke beschermkap. Deze beschermkap is te monteren op de vaste kop van de draaibank.  Deze grote beschermkap schermt de gebruiker compleet af van de machine, en heeft als enorm voordeel dat er geen spanen en koelolie buiten de machine terecht komen. De klant loopt na het monteren van deze beschermkap geen enkel risico op rondvliegende spanen en ander ongemak. De beschermkap kan gemakkelijk gemonteerd worden en is voorzien van een veiligheidsschakelaar. De beschermkap is er in 3 uitvoeringen, tot een draaidiameter van 800 mm. De beschermkap is gemakkelijk te verplaatsen doordat de bewegingen lineair gelagerd zijn en glijden in gehard staal. De lagering is afgeschermd voor vuil en dergelijke.

1. sterke montagebeugel dat op de vaste kop geschroefd wordt.

2. Sterke geleidebeugel.

3. Gelagerd systeem bestaande uit lineaire lagering in gehard staal, waardoor de beschermkap zeer gemakkelijk te verplaatsen is.

4. Veiligheidsschakelaar die verplaatsbaar is, zodat de beschermkap op elke positie gemonteerd en afgesteld kan worden.

5. Frame uit aluminium.

6. Kunststof beschermkap koelolie, spanen en schok bestendig.

pto20 - beschermkap

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PTO-20
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.