Veiligheidskap draaibank

PTO-06 Beschermkap voor grote klauwplaat draaibank

Verticale beveiliging, die op het machinehoofd wordt bevestigd.

De beschermkap is uitgerust met twee gearticuleerde en verstelbare armen, met veiligheidsslot en een gasveer om de manoeuvreerbaarheid van het systeem te verbeteren.

Beschermt de gebruiker tegen direct contact met de draaibankchuck en aanraking met smeermiddel. Uitgerust met halfcirkelvormig scherm, instelbaar tot de machinekop.

Compleet met veiligheidsmicroswitch.

  1. Verankerings- en ondersteuningsstructuur van het schild met veiligheidsschakelaar microswitch - 120 ° rotatie - n. 2 NC contacten
  2. Gasveer
  3. Gerichte armen - in buisstaal
  4. Verstel de schildknop voor de armen
  5. Schermstructuur - in buisstaal
  6. Thermisch scherm - in schokbestendig en oliebestendig materiaal
  7. Boorstang - in aluminium en staal - horizontaal verstelbaar
PTO 06 tabella

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PTO-06
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.