Veiligheidskap draaibank

PTO-31 Beschermkap voor grote klauwplaat draaibank

De beschermkap is een zeer solide en functioneel voorwerp, ontworpen voor de veiligheid van de gebruiker tegen de bewegende delen van de draaibank. De beschermkap dient op de machinekop bevestigd te worden.

Bevestigbaar op de machinekop, voorzien van een brede zichtbaarheid van het scherm, met veelvoudige aanpassingen voor een makkelijke toepassing op alle machines. Verkrijgbaar in drie maten, tot een Ø-chuck van 800-900 mm. Compleet met veiligheidsmicroswitch.

  1. Verankeringsrooster met brede verticale aanpassing
  2. Sliding mobiele beschermingssteunwagen
  3. Automatische draaggeleider - in geëxtrudeerd aluminium, met schuifsysteem samengesteld uit gehard en gerectificeerd staalgeleiders, geplaatst in beschermde interne positie
  4. Veiligheidsschakelaar met gescheiden aandrijving - n. 2 NC contacten stalen geleiderslagers, geplaatst in beschermde interne positie
  5. Schermstructuur - in buisstaal en aluminium
  6. Scherm - in schokbestendig en oliebestendig kunststof materiaal.
PTO 31 tabella

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PTO-31
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.