Veiligheidskap boormachine

PTR-06 Beschermkap voor kleine boormachines en radiaalboormachines

Veiligheidskap met verticaal scherm. Verstelbaar met telescopisch armsysteem. Geschikt voor installatie op traditionele boren, pantografen en dergelijke machines.

Beschermt de gebruiker tegen direct contact met roterende spindeldelen, boorkrullen en smeermiddelen.

Het semi-achthoekige scherm kan door twee verschillende systemen verstelbaar worden:

1) Het scherm / zeshoekige armgroep is verstelbaar in de buisvormige roestvrije steun en met een knop (4) afsluitbaar.
2) de mogelijkheid om de positie van het schild te kiezen door de schildsteunklem (5) in de juiste positie aan te passen.

Compleet met veiligheidsmicroswitch. 

  1. Verankeringsrooster - in geperst staal
  2. Veiligheidsmicroswitch hoofddoos - rotatie 180 ° - n. 2 NC contacten
  3. Schermsteun verticale arm
  4. Armscherm aanpassings knop voor verticale arm
  5. Schermregelaar met betrekking tot de steunarm
  6. Semi-achthoekig schild - in polycarbonaat
PTR 06 tabella

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PTR-06
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.