Paneel / Hekwerk

R-07 Veiligheidspanelen

LAMBDA-systeem bestaat uit panelen van plaatmetaal, polycarbonaat en metaal + polycarbonaat, die essentieel zijn om gevaarlijke perimetrische gebieden te beschermen. Daarnaast ook als bescherming voor de gebruiker tegen rondvliegend materiaal.

Voor het maken van samengestelde peri-metrische veiligheidssystemen zijn LAMBDA-panelen volledig compatibel met SWIFT- en FLASH-systemen.
Dit systeem, verkrijgbaar in twee verschillende hoogten, 1800 en 2000 mm, heeft geen recht nodig. De basisplaat (gepatenteerd) is eenvoudig in de zelf drager te plaatsen.

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: R07
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906
Meer in deze categorie: « R-06 Veiligheidspanelen SBH »

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.