Beschermkap freesbank

PFR-40 beschermkap te installeren op de tafel van grote freesbanken en freesmachines

Deze beschermkap wordt op de tafel van een freesbank geschroefd. Uitstekende kwaliteit en bedieningsgemak. De zijpanelen zijn te verwijderen. Het scherm bestaat uit dik kunststof glas en is beresterk. De deuren zijn bijna helemaal te openen, en beveiligd met een veiligheidsschakelaar.

De beschermkap geeft bescherming tegen afvallen van werkstuk, directe aanraking van draaiende delen, koelolie en spanen. Het grote voordeel is dat bij deze beschermkap de koelolie en de spanen binnen de machine blijven. 

1. hoeksteunen  (verstelbaar) waarmee de beschermkap op de tafel van de freesbank geschroefd wordt.

2. Aluminium profiel voor geleiding van de deuren.

3. veiligheidsschakelaars met 2 NC contacten.

4. Verwijderbare zijpanelen in uit dik, doorzichtig kunststof van goede kwaliteit.

5. onverwoestbare deuren uit dik, doorzichtig kunststof van goede kwaliteit.

pfr40 - beschermkap

Aanvullende informatie

  • Alle kappen worden geleverd met een CE verklaring, beugels en bouten voor montage, bekabeling en een montagehandleiding.

  • Artikelnummer: PFR-40
  • Direct contact: +31(0)6 1296 9906

Jos Dekkers Service

Jos Dekkers Service is gespecialiseerd in machineonderhoudmachinereparatiesmachinerevisiesmachinekeuringendigitale uitlezing en verhuizing van machines van machines gebruikt in de metaalbewerkende industrie.

Wij zijn in staat om uw zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Wij voeren de activiteiten vakkundig voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met het bedienen van uw klanten.

Onderhoud, reparaties, revisies, keuringen, digitale uitlezing en het aanbrengen van veiligheidskappen met als doel u machinepark optimaal te laten draaien op een gewenste veilige manier. Wij zijn tevens in staat uw machine of machinepark intern of extern te verhuizen onder begeleiding van een professionele transporteur.

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het operationeel houden van uw machinepark op een flexibele, betrouwbare en efficiƫnte manier, dan bent u bij Jos Dekkers Service aan het goede adres.